De zalen

In het Kasteeltje kan je terecht voor het gebruik van polyvalente zalen.
Plan je een vergadering, bijeenkomst, lezing, receptie? Onze zalen met capaciteit van 10 tot 49 personen bieden de ideale locatie voor uw evenement.

Een vergaderzaal (startklaar en voorzien van koffie en water) is al te huur vanaf 75€/dagdeel. Bij gebruik van de zalen heb je eveneens recht op 10% korting op overige consumpties.

Uiteraard kunnen wij alle voorzieningen regelen… projectiescherm, geluidsversterking, computer, tv-scherm, beamer, video conferentie, enz

Wifi is aanwezig van boven tot beneden ;-). De zalen zijn voorzien van akoestische en moduleerbare wanden.

Wil je graag een ontbijtvergadering? Een lunch voor of na de bijeenkomst? Catering voor uw receptie of feest. In aanloop naar uw boeking zitten we samen om alles tot in de puntjes te bespreken.

Babyborrel, lentefeest, communie, huwelijk? Samen organiseren we het perfecte feest!

Soms moeten we ook stil staan bij de minder prettige gebeurtenissen in het leven. Het Kasteeltje wil ook graag een serene en intieme locatie bieden voor rouwmaaltijden of rouwrecepties. Ook hier zijn verschillende mogelijkheden. We pakken het samen heel traditioneel aan of geven er een nieuwe wending aan. Dit steeds met het grootste respect voor de aanwezigen in deze moeilijke momenten.

Contacteer ons vrijblijvend met uw vragen of voorstel!

Ontdek meer over …